Badeværelse

Hvor lang tid opholder du dig på badeværelset hver dag? Når du tæller det hele med: toiletbesøg, bad, tandbørstning, makeup, osv. Mon ikke det
løber op i en times tid eller mere?

Badeværelset er samtidig et af boligens dyreste rum, fordi der både skal være vand og afløb, vådrumssikring, og jeg skal komme efter dig…
Der har du allerede to gode grunde til, at det selvfølgelig også skal være det mest fantastiske rum at opholde sig i. Der er heldigvis masser af muligheder for at skabe det badeværelse, du bliver allermest glad for – selvom du måske selv har svært ved at se potentialet.

Renovering af badeværelse

Når badeværelset skal renoveres, kan det være svært at se fremtidsscenariet for sig. Man er ofte tilbøjelig til at lade sig begrænse af det eksisterende, og det er da heller ikke det mest oplagte at begynde at flytte rundt på faldstammer og rørføring.
Men måske kan små ændringer i dine planer gøre underværker…
Murermester Rønskov hjælper dig gerne med at tænke i nye baner. Hvis rummet er småt, betyder indretningen en verden til forskel, og kan der f.eks. frigøres ekstra rum til opbevaring, er det meget værd i længden. Hver eneste dag skulle du gerne nyde at opholde dig på dit lækre badeværelse. Det skal være praktisk og behageligt og gerne smukt indrettet.
Vi hjælper dig med hele renoveringen af badeværelset. Uanset om du begynder helt forfra og alt skal udskiftes, eller du bare skal have nye fliser, ny sanitet eller ny indretning.
Vi hjælper også, hvis du bare skal have opfrisket det eksisterende med en grundig afrensning og imprægnering af fliserne.

Her kan du læse mere om imprægnering
Her kan du læse mere om fliser og gulve

Kontakt os vedrørende renovering af badeværelse

Helt nyt badeværelse

Hvis du skal have et helt nyt badeværelse, er det vigtigt, at tænke alle dine behov og ønsker ind i projektet fra begyndelsen. Murermester Rønskov har stor erfaring med badeværelser og hjælper dig med inspiration og gode løsninger, som du bliver glad for i længden.
Vi har kompetencerne og uddannelsen til at lave den korrekte vådrumssikring. Det er uhyre vigtigt, at dit badeværelse bliver lavet godt fra begyndelsen, så du ikke senere løber ind i problemer med fugt, og følgevirkninger som råd og svamp.

Fliseopsætning på væggene og valget af fliserne til gulvet er noget af det, der giver dit badeværelse karakter. Mønstre og linjer kan virke forstørrende og formindskende alt efter, hvordan man vender og drejer det hele i forhold til dør og vinduer. Vi er vant til at tænke det hele ind i løsningen, så du får det bedste resultat.

Kontakt os vedrørende nyt badeværelse