Facader

Facadeisolering

En stor del af vores facadearbejde handler om isolering.

Med facadeisolering er der som regel store energibesparelser at hente. Hvis der ikke er plads til hulmursisolering, sætter vi bløde isoleringsplader udenpå, så dit hus alligevel bliver energioptimeret. Vi bruger armeringsnet og netpudsning, så sætningsrevner undgås.
Udvendig isolering skal gøres med forsigtighed, da det kan ændre husets udseende ret radikalt. Det er derfor ikke alle huse, der egner sig til dette. Vi hjælper dig med at vurdere, hvad den bedste løsning er i netop dit tilfælde.

Kontakt os for et tilbud på facadeisolering

Facadepudsning

Vi hjælper dig også, hvis dit hus bare trænger til at blive shinet op med nyt puds. Dit hus’ facader bliver trukket skarpt op, og huset kommer til at se nyt og moderne ud.
Behandlingen er desuden god vedligeholdelse af huset, så det holder længere. Ved en ren facadepudsning bruger vi som oftest armeringsnet uden isolering. Uanset om der er sætningsrevner eller ej, så får pudsningen på den måde en ekstra afstivning. I nogle tilfælde giver det bedre mening at pudse huset direkte uden armering. Vi kommer med en ærlig vurdering, så du får den rigtige løsning.

Kontakt os for et tilbud på facadepudsning