Støbearbejde

Murermester Rønskov udfører beton- og støbearbejde, og vi har stor erfaring med støbning af specialopgaver hos kunden. Murermester Rønskov klarer både de store og de små opgaver.

Den rette støbning forudsætter at man ved noget om de forskellige materialer, og hvad der fungerer bedst i det enkelte tilfælde.

Fundamenter og gulve

Vi støber fundamentet til din nye bygning eller tilbygning. Det siger sig selv, at fundamentet er uhyre vigtigt for resten af byggeriet, for her lægges grunden til alt det andet. Fundamentet skal være helt plant, og betonen må ikke udtørre for hurtigt, så der kommer revner. Derfor er der forskellige forholdsregler man skal tage, alt efter hvordan vejret er, når man støber.

Når vi støber betongulve, tilbyder vi selvfølgelig at hjælpe med etableringen af gulvvarme. Vi sørger for den korrekte tykkelse af betonen i forhold til isolering, mv.

Støbte sålbænke

Sålbænke i beton støbes på stedet, da det ved gamle huse kan være svært eller umuligt at bruge forstøbte elementer. Sålbænke giver huset det rigtige udseende, og mange steder vil det simpelthen se forkert ud, hvis der ikke er sålbænke. Sålbænken skal have den rette hældning, så regnvand ledes væk.
Desuden skal sålbænken passe til vinduet, både udseendemæssigt og konstruktionsmæssigt. Når du skifter vinduer, skal det altid overvejes om der skal mures eller støbes nye sålbænke.

Støbt skorstenstop

Vi støber toppen til din skorsten på stedet.

Trapper

Vi støber trapper i beton. En trappe kan udformes på mange forskellige måder. Murermester Rønskov kommer med idéer og muligheder, du ikke selv havde tænkt på. En trappe kan være funktionel og helt straight forward, men den kan også være helt unik, hvis du ønsker det.

Måske er du optaget af, at trappen passer til omgivelserne, huset eller terrassen. Måske har trinenes bredde og højde en særlig betydning, hvis der f.eks. er tale om gangbesvær. Måske ønsker du en rampe ved siden af trappen. Vi hjælper dig med at finde ud af, hvad du har brug for – og så udfører vi arbejdet, så det lever op til dine krav.

Kontakt os vedrørende støbearbejde