Skræddersyet

Murermester Rønskov er den helt rette at vælge, når det kommer til skræddersyede løsninger. Nogle vil være betænkelige ved at kaste sig ud i specialopgaver, som man ikke har prøvet før, men ikke os. Det er faktisk noget af det, vi virkelig brænder for.

Et eksempel på en skræddersyet løsning var et orangeri, vi lavede for en kunde. Vi havde tidligere lavet et andet stykke arbejde for kunden, som henvendte sig med beskeden: ”Det er dig, der skal lave det – og ingen anden”. Dejligt med sådan en feedback og tillidserklæring.

Her, som i så mange andre tilfælde, handlede det om at leve sig ind i passionen. Passionen for planterne og visionerne om det færdige orangeri. Et orangeri skal både være smukt og rart at opholde sig i, og samtidig skal det være funktionelt og indrettet med de bedste vækstbetingelser for planterne.

I bund og grund handlede opgaven om at lytte til kunden, og stille alle de rigtige spørgsmål, som kunne afdække behovet. Kundens viden og drømmescenarier om havebrug og dyrkning skulle bare aktiveres. Og så skulle alle ønskerne selvfølgelig føres ud i livet på bedste vis.
Vi kommer også med løsninger til dit projekt. Intet er for stort eller for småt. Gode faglige udfordringer ønskes altid velkommen hos Murermester Rønskov.

Udfordringer er det brændstof, der giver os ekstra energi i hverdagen.

Kontakt os for et tilbud på en skræddersyet specialløsning