Baggrund

Virksomheden Murermester Rønskov blev til i maj 2012, men drømmen om at blive selvstændig er en del ældre. Brian Rønskov blev udlært i 2002, og blev allerede dengang – som 22 årig – tilbudt at overtage sin mesters forretning. Tilliden betød meget, så selv om Brian på dette tidspunkt ikke var klar til at kaste sig ud i selvstændig virksomhed, så blev idéen og drømmen plantet.

I murerfaget er der ofte perioder med ledighed fra jul til februar – og i 2012 gik Brian ledig lidt længere end normalt. En dag luftede han drømmen over for sin kæreste om engang i fremtiden at starte egen virksomhed – og til sin overraskelse mødte hun ham med et ”Hvorfor gør du det ikke nu?”

Tidspunktet var rigtigt i forhold til familielivet, og to dage efter var virksomheden en realitet. Brian Rønskov havde den første store kunde på hånden: et hus, der skulle bygges fra bunden. Derudover havde han et godt netværk af håndværkere, som var villige til at anbefale ham til deres kunder. Og lige siden har der været nok at lave. Uden direkte at indgå i virksomheden, har Isabella fra begyndelsen bakket op om virksomheden, som parret begge ser som et familieforetagende.

Kontakt os med din opgave